Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας

Η EUROPA, έχοντας πάντα ως βασική προϋπόθεση την προσφορά προϊόντων υψηλής αισθητικής, κορυφαίας ποιότητας και μέγιστης ασφάλειας, διαθέτει ευρεία γκάμα από θωρακισμένες πόρτες, που καλύπτουν όλες τις πιθανές επιλογές, βασισμένες τόσο σε επίπεδο τεχνικών προδιαγραφών όσο και καταναλωτικών απαιτήσεων.

Σε αυτά τα πλαίσια παρουσιάζεται η Νέα, Αναβαθμισμένη Γενιά Πορτών Ασφαλείας EUROPA, που καλύπτει επιλογές για κάθε επίπεδο ασφάλειας και τιμής.

Οι Πόρτες EUROPA – Gardesa παράγονται σύμφωνα με το πρότυπο UNI EN 14351-1 και έχουν περάσει από τις πιο σκληρές και αξιόπιστες δοκιμές και ελέγχους σύμφωνα με διεθνή πρότυπα.

Διατίθενται στα μοντέλα:

 • F3000C Κατηγορίας Ασφαλείας 3: αποτελεί τη βασική έκδοση των θυρών ασφαλείας με ατσάλινα πλαίσια ενίσχυσης.
 • Mimetic Κατηγορίας Ασφαλείας 3: μοντέρνας εκκεντρικής σχεδίασης, με δυνατότητα επιλογής πολλών χρωμάτων και με σύγχρονο εξοπλισμό τόσο για εξωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους.
 • Cavo Dynamic – Cavo Futura Κατηγορίας Ασφαλείας 3: και τα 2 μοντέλα λειτουργούν με ηλεκτρονικό σύστημα που επιτρέπει το αυτόματο κλείδωμα και ξεκλείδωμα της πόρτας χωρίς κλειδιά.  Η έκδοση Cavo Futura διαθέτει επιπροσθέτως ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου με πρόσθετες δυνατότητες
 • RZ98C Κατηγορίας Ασφαλείας 4: παρέχει την υψηλότερη κατηγορία ασφαλείας. Η κατηγορία ασφαλείας 4 τοποθετείται συνήθως σε τράπεζες, καταστήματα κοσμημάτων, εργαστήρια και απομακρυσμένα πολυτελή σπίτια.

Για τις επενδύσεις των πορτών υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μασίφ ξύλου, mdf με βαμμένο καπλαμά, συνδυασμός ξύλου και μάρμαρου καθώς και άλλες προτάσεις. Οι πόρτες κατηγορίας ασφαλείας 3 διαθέτουν κλειδαριά με κύλινδρο υψηλής ασφαλείας European Cylinder Scudo 5000 καθώς και ροζέτα προστασίας από μαγγάνιο που είναι αδιαπέραστο από τρυπάνι και πριόνι για ύψιστη αντιδιαρρηκτική προστασία της κλειδαριάς. Η πόρτα κατηγορίας ασφαλείας 4 είναι διαθέσιμη με κλειδαριά ασφαλείας MOTTURA με χαλύβδινο πυρήνα REPLAY και επιπλέον κύλινδρο υψηλής ασφαλείας EURO-Profil Cylinder καθώς και ροζέτα προστασίας από μαγγάνιο.

Παράλληλα, η EUROPA παρέχει τις EUROPA DOORS, δίνοντας τη δυνατότητα για εναλλακτική πρόταση με πιο πολλές επιλογές σχεδίων και τύπων πόρτας με βάση τα υλικά, τόσο εξωτερικής όσο και εσωτερικής χρήσης. Οι EUROPA DOORS φέρουν πιστοποιητικά ανεμοπίεσης, αντιδιάρρηξης, ηχομόνωσης και θερμοδιαπερατότητας. Είναι διαθέσιμα διάφορα μοντέλα:

 • Zebrano με το χαρακτηριστικό μοτίβο,
 • Moderna με πιο σύγχρονες γραμμές,
 • Tradicia παραδοσιακού τύπου,
 • Aluminio με στοιχεία inox,
 • Solid Wood με συμπαγές ξύλο.

Η βασική σειρά με τις παντογραφικές πόρτες διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, ενώ οι πόρτες με επένδυση αλουμινίου διακρίνονται σε απλές και inox, καλύπτοντας όλες τις επιπλέον ανάγκες, συνδυάζοντας την αισθητική με την προστασία από τις καιρικές συνθήκες που προσφέρει η επένδυση αλουμινίου.
Είναι διαθέσιμες σε 2 επιλογές σασί, το Standard με 12 σημεία κλειδώματος και το S14 με 14 σημεία κλειδώματος. Οι επενδύσεις τους προσφέρουν επιλογή χρωμάτων μεταξύ Laminate, Κόντρα Πλακάζ, Zebrano και Ανεγκρέ. Μαζί με τις πόρτες, συνδυάζονται κλειδαριές ασφαλείας, τόσο με μικρό κλειδί και μύλο ασφαλείας, όσο και με αλλαγή συνδυασμού αλλά και ηλεκτρονικές.

Παρουσιάζεται η Νέα, Αναβαθμισμένη Γενιά Πορτών EUROPA, που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σε κάθε επίπεδο ασφαλείας, συνδυάζοντας ταυτόχρονα απαράμιλλη αισθητική αλλά και δυνατότητες αυτοματισμών.

Οι Πόρτες Ασφαλείας EUROPA είναι ιταλικής παραγωγής, της διεθνούς φήμης εταιρείας Gardesa. Με μακρά παράδοση στην παραγωγή πορτών ασφαλείας, η Gardesa σχεδιάζει και κατασκευάζει καινοτόμα και ταυτόχρονα διαχρονικά προϊόντα, που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των τελικών καταναλωτών.
Οι Πόρτες Ασφαλείας EUROPA – Gardesa παράγονται σύμφωνα με το πρότυπο UNI EN 14351-1 και έχουν περάσει από τις πιο σκληρές και αξιόπιστες δοκιμές και ελέγχους σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα:

 • Αντιδιαρρηκτική προστασία (UNI ENV 1627 – UNI ENV 1628 – UNI ENV 1629 – UNI ENV 1630)
 • Διαπερατότητα Αέρα (UNI EN 1026 – UNI EN 12207)
 • Διαπερατότητα Νερού (UNI EN 1027 – UNI EN 12208)
 • Αντίσταση στον αέρα (UNI EN 12211 – UNI EN 12210)
 • Θερμική αγωγιμότητα (UNI EN ISO 10077-1 & ISO 10077-2)
 • Ηχομόνωση (UNI EN ISO 140-3 & UNI EN ISO 717-1)

Η EUROPA, έχοντας πάντα ως βασική προϋπόθεση την προσφορά προϊόντων υψηλής αισθητικής, κορυφαίας ποιότητας, μέγιστης ασφάλειας και ανταγωνιστικών τιμών προσαρμοσμένες στα δεδομένα του σήμερα, διαθέτει τη σειρά θωρακισμένων πορτών ασφαλείας EUROPA DOORS. Οι πόρτες ασφαλείας EUROPA DOORS φέρουν πιστοποιητικά αντιδιάρρηξης, θερμοδιαπερατότητας και ηχομόνωσης.

Οι πόρτες είναι διαθέσιμες σε τριών ειδών σασί, το Door Eco, το Door Eco Plus και το S14. Το Door Eco έχει 12 σημεία κλειδώματος και φέρει 4στροφη κλειδαριά. Το Door Eco Plus έχει 18 σημεία κλειδώματος και φέρει γραναζωτή κλειδαριά. Τέλος, το σασί S14 είναι ενισχυμένο με 14 σημεία κλειδώματος και μόνωση πετροβάμβακα στο εσωτερικό του πορτόφυλλου και μπορεί να φέρει κλειδαριά με μικρό κλειδί και μύλο ασφαλείας, με αλλαγή συνδυασμού και ηλεκτρομηχανική.

Οι πόρτες ασφαλείας EUROPA DOORS διατίθενται σε διάφορα μοντέλα:

 • Μοντέρνες με σύγχρονες γραμμές (Pivot, με γυάλινη επένδυση, τζαμωτή με κάγκελα, σταθερά πλαίσια με τζάμι Triplex και κάγκελα),
  • Αλουμινίου ή αλουμινίου με στοιχεία Inox και πρεσαριστό σχέδιο,
  • Μασίφ με συμπαγές ξύλο,
  • Παραδοσιακού τύπου,
  • Zebrano με το χαρακτηριστικό μοτίβο,
  • Παντογραφικές.

Η επιλογή χρωμάτων για όλες τις πόρτες ποικίλει από επιλογές Laminate, Ανιγκρέ ή Δρυς, Zebrano για πόρτες μη εκτεθειμένες σε βροχή (εσωτερικές) ενώ για εξώπορτες διατίθεται Κόντρα Πλακάζ Οκουμέ ή Δρύς και όλες οι διαθέσιμες βαφές επένδυσης αλουμινίου (Ral, Sable, Structura, Futura, Aπομίμηση ξύλου).

Τα προϊόντα συνοδεύονται με χερούλια και πόμολα σε διάφορους τύπους (μπάρα ίσια, μπάρα τοξωτή κ.α.) και χρωματισμούς (inox, μπρονζέ, χρυσό και νικελ).

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρες χρωματολόγιο, δείτε τον αναλυτικό κατάλογο

Μοντέρνες με σύγχρονες γραμμές (Pivot, με γυάλινη επένδυση, τζαμωτή με κάγκελα, σταθερά πλαίσια με τζάμι Triplex και κάγκελα)