«Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον»

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στο «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον» με ευνοϊκούς όρους

ΜΙΑ ΕΤΑΡΕΙΑ…ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ-ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΜΟΝΩΣΗ

Αντικαθιστούμε τα παλαιά σας κουφώματα με νέα!

Τα θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου που προτείνουμε φέρουν πιστοποιητικά τυπολογιών για αεροδιαπερατότητα, υδατοστεγανότητα και αντοχή σε ανεμοπίεση. Επιπλέον έχουν πιστοποίηση για θερμομόνωση με συντελεστής Θερμικής Αγωγιμότητας των προφίλ: Uf = 3.8 W/(m²K) σύμφωνα με το πιστοποιητικό του γερμανικού κοινοποιημένου εργαστηρίου Ift Rosenheim

Σε συνεργασία με την εταρεία ΧΑΣΚΟΣ Α.Ε.Ε., μπορούμε να αναλάβουμε από κοινού:

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ-ΨΥΞΗ

Μελετάμε, προτείνουμε και αντικαθιστούμε, τα παλαιά και ενεργοβόρα συστήματα θέρμανσης, με νέα συστήματα θέρμανσης κατηγορία έως Α+++ όπως:

  • Αντλίες θερμότητας Αέρα, (Danfoos, Delonghi της Mitsubishi, Maxa, Daikin, Midea)
  • Γεωθερμικές αντλίες θερμότητας (Clivet, Danfoos, CTC, Maxa)
  • Αντλίες θερμότητας παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης (Maxa)
  • Λέβητες φυσικού αερίου, (Ariston, Bosch, Saturn, Ferroli, Wolf, κ.α.)
  • Λέβητες συμπύκνωσης πετρελαίου. (Saturn, Wolf, κ.α.)

Έχουμε την τεχνογνωσία να εφαρμόσουμε ενεργειακές λύσεις θέρμανσης σε διαμερίσματα και πολυκατοικίες, που είναι συνδεδεμένα στο υφιστάμενο κεντρικό δίκτυο και θέλουν να ανεξαρτητοποιηθούν.

ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής προϊόντων ζεστού νερού από τον ήλιο, όπως Ηλιοακμη, Venman, Cosmosolar, κλπ.

Δημιουργήσαμε σε συνεργασία με την Ελληνική εταιρεία Venman, έναν ηλιακό το SOLARBANK, οποίος έχει εξαιρετικές διεθνείς πιστοποιήσεις και επιπλέον απόδοση 95-97% και είναι 92% ανακυκλώσιμος.

ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ (ΗΛΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Ζεσταίνουμε το σπίτι με την βοήθεια του ήλιου, με την εγκατάσταση συστήματος Ηλιακής Υποστήριξης Θέρμανσης (Ηλιοθερμία),που μπορεί να συμβάλει στην θέρμανσης έως και 80%!

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Αναλαμβάνουμε την θερμομόνωση των εξωτερικών τοιχοποιιών όλης της κτιριακής δομής. Η εξωτερική θερμομόνωση συμβάλλει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου και στην εξοικονόμηση ενέργειας. Με αυτό τον τρόπο αυτό αναβαθμίζουμε ενεργειακά το κτήριο, εξοικονομώντας σημαντικά ποσά από την θέρμανση και την ψύξη και δίνοντας πρόσθετη υπεράξια.

 

Comment on this post*

Your email address will not be published.